MENY

MENY

Alla digitala produkter som säljs via digitalinspiration.se levereras omedelbart vid köp. Eftersom hela värdet av produkten ges vid det tillfället så kan de inte återköpas. 

KÖPVILLKOR

& sånt

VÅRA

Digitala Produkter

För konsultuppdrag och tjänster debiteras överenskommet arvode för uppdraget, vanligtvis per timme. Kunden faktureras i slutet på varje månad om inget annat är sagt. Synpunkter på faktura eller på resultat av utfört uppdrag återkopplas av kund innan förfallodatum.

Vad gäller Analys av hemsida så påbörjas arbetet omedelbart efter genomfört köp och behandlas därför enligt villkoren för digitala produkter, dvs inget återköp.


Tjänster

På Digitalinspiration säljs digitala produkter och tjänster. Här hittar du våra villkor för respektive kategori. 

Senast uppdaterad: 2023-05-21

Vad gäller större kurser (SBA - Site Boost Academy) uppges villkoren separat. Om du inte blir nöjd med kursen så vänder du dig till mig på mia@digitalinspiration.se med din feedback. Om vi inte kan komma överens om lämpliga åtgärder som känns tillräckliga så återbetalar jag dig halva kursavgiften. Du förlorar då din access till kursmaterialet.

Digitala Kurser

Mia på Bitbat AB (556831-7555) är ansvarig för all försäljning på digitalinspiration.se. För frågor gällande denna policy kan du nå mig via e-post på mia@digitalinspiration.se

Kontaktuppgifter

hälsar Mia

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

Jag älskar allting webb och hjälper glatt andra med sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på att driva business online. Jag är civilingenjör i datateknik, utbildad fotograf och egenföretagare sedan åtta år tillbaka.
Kul att ha dig här!

HEJ

Det är jag som är Mia.

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

Till TOPPEN

KONTAKT

FAVORITER

TJÄNSTER

KURS SBA

KURS SBA

ARTIKLAR

OM

HEM

Hitta runt

INTEGRITETSPOLICY

KÖPVILLKOR

COOKIEPOLICY

Hej där!

Jag älskar allting webb och hjälper passionerat andra med sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på att driva business online. Jag är civilingenjör i datateknik, utbildad fotograf, driver två e-butiker och är egenföretagare sedan snart tio år tillbaka. Kul att ha dig här!

Det är jag som är Mia.