OM MIG

Eftersom ett lönsamt egenföretagande ändå bygger på att samtliga kompetensområden samspelar och fungerar, så krävs det därför att man själv måste ha en järnvilja och ett tålamod att lära sig allt det som man inte riktigt kunde, eller ens förstod att man behövde kunna när man gav sig in i det hela. 
De kurser som jag erbjuder nedan utgör vissa delar av egenföretagandet som har blivit mina styrkor. Jag hoppas att de kan komplettera din kunskap vid sidan av de områden som du själv redan är grym på.

lärande

JAG TROR PÅ          GÖR DU?

Resan mot ett fungerande egenföretagande online ser så olika ut från person till person. Det är liksom starkt beroende av från vilken vinkel du kommer in i ditt företagande och vilken typ du är. Är du kreatör? Säljare? Tekniker? Ekonom? Marknadsförare? Vad är din bakgrund? Var finns ditt naturliga intresse?

LÄRA

ONLINE

TILL VÄNTELISTAN

Att skapa och sälja en online-kurs kan vara klivet ifrån 8-5-tillvaron. Nyckeln till en större frihet. Om du inte har funderat på att sälja din kunskap i form av en online-kurs, då är det dags att väcka den tanken till liv! En digital kurs som du kan sälja om och om igen öppnar upp möjligheten till automatiserad inkomst, där du kan lära ut till långt fler människor än vad du någonsin kan göra i ett klassrum. 

I den här kursen går vi igenom en process som låter dig validera din kursidé, packetera, skapa och sälja din digitala kurs, om och om igen. 

Sitter du på attraktiv kunskap som fler därute skulle tänkas vilja lära sig? Vet du kanske hur man odlar och jobbar mot självförsörjande? Hur man sköter och tar hand om en egen häst för första gången? Hur man startar en revisionsbyrå? Hur man får sina första kunder som egen konsult? Hur man lanserar ett eget varumärke?

Just samma problem som du har löst genom den kunskap du har anammat, sitter det garanterat mängder med andra personer runt om i landet och försöker reda ut. Och vet du vad? De googlar och letar efter din kurs precis just nu!

PACKETERA & SÄLJ DIN KUNSKAP ONLINE

Väntelista!

01

E-LEARNING ACADEMY

KURSER

TA MIG TILL KURSEN

Att bygga sin hemsida är en fantastisk process där du behöver tänka igenom din affärsidé och bli knivskarp i ditt budskap. Och det är något du vill ha kontroll över själv, inte lämna över åt någon annan! 
I den här kursen går vi igenom steg för steg, tydligt och konkret, de beslut du behöver ta, vad du behöver göra och hur du gör det för att skapa din alldeles egna hemsida. Så att du efter kursen har en egen plats online som ser ut och fungerar precis så som du önskat dig.

Att ha en egen hemsida för din verksamhet är lite som att ha ett välskrivet CV att räcka över när helst möjligheter dyker upp. Det blir bättre struktur på ditt erbjudande helt enkel. En hemsida behöver inte kosta tio-tusentals kronor och vara ett års-långt projekt. Det behöver heller inte vara komplicerat eller omöjligt att göra själv. Nej, faktum är att det kan vara ett riktigt, riktigt roligt sätt att få uttrycka sitt budskap, sitt bildspråk och sin verksamhet på. 

SKAPA EN SNYGG, INSPIRERANDE & LÖNSAM HEMVIST ONLINE

Startar
Q2 - 22

02

SAJTSNICKERIET

TA MIG TILL KURSEN

Och det är ett sätt för dig att äntligen få ordentligt betalt för din insats och din kunskap.
I den här kursen går vi igenom steg för steg hur du skapar, säljer och levererar ett webbinarie i världsklass. Dessutom får du veta precis hur du gör för att efterarbeta materialet så att du kan automatisera webbinariet och sälja det gång på gång, så att inkomsterna fortsätter att rulla medans du sover, jobbar i trädgården eller är på gymmet. Så värt! 

Jag är en van presentatör och har hållit mängder med mindre och större presentationer, workshops och utbildningar i olika sammanhang i mitt yrkesliv.
Och lyssna på mig nu: webbinarier är fantastiska!
Webbinarie-formen är oerhört tilltalande och där finns en enorm potential att sprida idéer & kunskap i det digitala formatet. Det är ett sätt att göra den stora jobbinsats som det är att hålla en presentation tillgänglig att nyttjas om och om igen.

SKAPA, SäLJ & automatisera ETt webBinarie på 21 dagar

Startar
Q1 - 22

03

WEBBINARIESMEDJAN

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

Jag älskar allting webb och hjälper glatt andra med sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på att driva business online. Jag är civilingenjör i datateknik, utbildad fotograf och egenföretagare sedan åtta år tillbaka.
Kul att ha dig här!

HEJ

Det är jag som är Mia.

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

Till TOPPEN

KONTAKT

FAVORITER

TJÄNSTER

KURS SBA

KURS SBA

ARTIKLAR

OM

HEM

Hitta runt

INTEGRITETSPOLICY

KÖPVILLKOR

COOKIEPOLICY

Hej där!

Jag älskar allting webb och hjälper passionerat andra med sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på att driva business online. Jag är civilingenjör i datateknik, utbildad fotograf, driver två e-butiker och är egenföretagare sedan snart tio år tillbaka. Kul att ha dig här!

Det är jag som är Mia.