FAVORITER

Mias

Vad väljer man för produkter till sin digitala plattform? Till mailutskick, hemsidebygge, utbildningar och webinarier? Det här är produkterna bakom mina webbshoppar och sajter. Det bästa av det bästa!

DIGITAL PLATTFORM

Resurser för

Supersnygga mail med minimal ansträngning! Följ länken för att få hela 50% rabatt på Flodesks beta-version. Du får dessutom testa gratis i 30 dagar innan du bestämmer dig. 

MAILTJÄNST FÖR KRÄSNA

FLODESK 

Här hittar du den bästa hemsidebyggaren på hela nätet. För dig som vet vad du vill ha och har höga krav på flexibilitet. Prova gratis i 14 dagar. 

FLEXIBEL HEMSIDEBYGGARE

SHOWIT 

Redo att signa-up för din alldeles egna kursplattform? I Kajabi kan du skapa landningssidor, funnlar, automatiserade webbinarier och online-kurser. Du har en 14-dagars gratis provperiod. 

A+ ONLINE-UTBILDNINGAR

KAJABI

Skapa quiz som du kan bädda in på din hemsida. Ett bra quiz är ett bra sätt att skaffa leads, dvs få folk att skriva upp sig på din maillista. Gratis provperiod på 14 dagar.

QUIZ SOM LOCKAR

INTERACT

Vad behöver man för att komma igång med sin e-handel? Till att bygga webshoppen och packa & skicka produkter? Här kommer mina bästa tips på gedigna leverantörer.   

E-HANDEL

Resurser för

En suverän svensk produkt som gör uppstarten av din e-handel lätt som en plätt. Riktigt bra integrationer och enkel administration. Prova på gratis i 14 dagar.

E-HANDEL OUT OF THE BOX

QUICKBUTIK

Här hittar du alla sorters påsar och lådor och fyllnadsmaterial och silkespapper och annat du kan tänkas behöva till din e-handel. 

ALLA SORTERS PACKMATERIAL

PACK & PLOCK

Riktigt snyggt tryckmaterial att skicka med dina ordrar eller marknadsföra din verksamhet med. Här kan du beställa visitkort, tackkort, broschyrer, kataloger mm.

SNYGGT TRYCKMATERIAL

VISTAPRINT

Vad behöver man för att levla upp sin bild & fotokvalitét online? Här hittar du allt du behöver från färdiga bilder, till program för att skapa allt digitalt material du kan tänkas behöva.

FOTO & BILD

Resurser för

Kan man ens klara sig utan Creative Cloud? Med program som Photoshop, Lightroom och Illustrator har du allt du behöver för att fixa foto & bild. 

BILDHANTERING DELUXE

CREATIVE CLOUD

Även om det finns många riktigt bra sätt att hitta snyggt bildmaterial nu för tiden, så är det få bildbanker som håller samma kvalitét som Adobe Stock. 

BILDBANK AV HÖG KVALITÈT

ADOBE STOCK

Allt du någonsin kan tänkas behöva för din egen foto & filmproduktion. Här hittar du allt från riktigt fina systemkameror till smarta bordsstativ för mobilen.

FIXA FOTOPRYLAR

SCANDINAVIAN PHOTO

Gör videoredigering otroligt enkel. Perfekt för att spela in presentationen på skärmen till ett automatiserat webbinarie och klippa ihop med ett skalbart kameraklipp. 

ENKEL VIDEOREDIGERING

CAMTASIA

Grymt program för att skapa snygga designer i vilka format som helst. Till sociala medier, tryckmaterial eller presentationer. Börja gratis! 

CONTENTMASKINERI

CANVA

Vad behöver man för att hålla koll på allt som ska göras? Här hittar du allt du behöver för att organisera dina uppgifter, planera projekt, schemalägga flöden i sociala medier och bocka av todo-listor. 

ORDNING & REDA

Resurser för

Det perfekta verktyget för dig som vill digitalisera dina listor och ToDos. Fantastisk översikt med olika vyer som gör det kul att planera och checka av.  

ORDNING PÅ TODO-LISTORNA

ASANA

Ett verktyg som hjälper dig planera och förbereda publicering av content för Instagram, LinkedIn & Facebook. Smarta funktioner för bl.a strategier, hashtags och analys.

PLANERA INSTAGRAMFLÖDET

PLANN

Oslagbart planeringsverktyg för Pinterest. Kan även användas som planeringsverktyg för Instagram. 

ORDNING PÅ PINTEREST

TAILWIND

Det blir lite mindre kaos i huvudet när man lär sig plita ner & organisera alla sina briljanta idéer och infall i Trello. Jag använder Trello istället för kom-ihåg-lappar.

ORDNING PÅ IDÈERNA

TRELLO

Egentligen en produkt utvecklad för bokskrivande, men oj vilket supersätt att organisera sina skrivna texter. Använd till bloggskrivande, mailskrivande eller kursskapande.

ORDNING I SKRIVANDET

SCRIVENER

Superfina produkter för dig som vill ha ordning på skrivbordet. Och en massa bra tryckprodukter för dig som gillar listor. 

ORDNING PÅ SKRIVBORDET

BOOKBINDERS DESIGN

Att ha sin business online betyder mycket tid framför datorn och då är det extra viktigt att ta hand om sig själv och eliminera stressfaktorer för kroppen. Här hittar du mina allra bästa tips för att hålla hälsan på topp framför skärmen. 

HÄLSA

Resurser för

Blåljusglasögon filtrerar bort det blå skärmljuset så att du slipper torra och irriterade ögon eller försämrad sömn när du sitter vid datorn på kvällen. 

BLÅLJUSGLASÖGON

CHPO

Bra produkter för att minimera strålningen in i kroppen från datorer och skärmar, tex en filt att ha över benen när du spenderar mycket tid med laptopen i knäet.

STRÅLNINGS- BLOCKERANDE FILT

HAPPI EARS

Produkter som minimerar den elektromagnetiska strålningen i hemmet genom att skapa koherenta fält.

EMF-BLOCKERARE I HEMMET

SOMAVEDIC

Jordningsprodukter hjälper till att minimera effekterna av det skadliga blå skärmljuset. Här hittar du riktigt bra lakan och många andra produkter. 

JORDNINGSPRODUKTER

EARTHING PEOPLE

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

Jag skriver om sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på egenföretagande och att driva business online. Jag är civilingenjör i datateknik, utbildad fotograf, driver två e-butiker och är egenföretagare sedan snart tio år tillbaka.
Kul att ha dig här!

HEJ

Det är jag som är Mia.

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

Till TOPPEN

KONTAKT

FAVORITER

TJÄNSTER

KURSER

ARTIKLAR

OM

HEM

Hitta runt

Hej där!

Jag skriver om sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på egenföretagande och att driva business online. Jag är civilingenjör i datateknik, utbildad fotograf, driver två e-butiker och är egenföretagare sedan snart tio år tillbaka. Kul att ha dig här!

Det är jag som är Mia.