FAVORITER

Mias

Vad väljer man för produkter till sin digitala plattform? Till hemsidebygge, onlineutbildningar, säljfunnlar och landningssidor? Det här är produkterna bakom mina sajter som jag använt mig av i flera år. Det bästa av det bästa!

DIN DIGITALA PLATTFORM

Resurser för

Här hittar du den bästa hemsidebyggaren på hela nätet. För dig som vet vad du vill ha och har höga krav på design och flexibilitet. En månad gratis med den här länken. 

FLEXIBEL HEMSIDEBYGGARE

SHOWIT 

Redo att signa-up för din alldeles egna kursplattform? I Kajabi kan du skapa landningssidor, funnlar, automatiserade webbinarier och online-kurser. Du har en 14-dagars gratis provperiod med den här länken. 

A+ ONLINE-UTBILDNINGAR

KAJABI

Supersnygga mail med minimal ansträngning! Dessutom kan du skapa enkla landningssidor och ta betalt för digitala produkter (beta-testas nu. Tillgängligt för Sverige inom kort). Följ länken för att få hela 50% rabatt första året. Du får testa gratis i 30 dagar innan du bestämmer dig. 

HIGH-END MAILTJÄNST & LANDNINGSSIDOR

FLODESK 

Vad väljer man för produkter för att skapa riktigt effektiv och iögonfallande digital marknadsföring? Här är verktygen jag använder för allt grafiskt arbete jag gör; design av allt material, planering av sociala medier och avancerad bild- & videoredingering.

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Resurser för

Grymt program för att skapa snygga designer i vilka format som helst. Till hemsidan, säljsidan, sociala medier, kursmaterial, digitala produkter eller presentationer. 

CONTENTMASKINERI

CANVA

Det enda verktyget du behöver för att planera och förbereda publicering av content för Instagram, LinkedIn, Facebook & Pinterest. Smarta funktioner för bl.a strategier, hashtags och analys.

PLANERA INSTAGRAMFLÖDET

PLANN

Kan man ens klara sig utan Creative Cloud? Med program som Photoshop, Lightroom och Illustrator har du allt du behöver för att fixa grafiskt material, foto, video & bild. 

BILDHANTERING DELUXE

CREATIVE CLOUD

Även om det finns många riktigt bra sätt att hitta snyggt bildmaterial nu för tiden, så är det få bildbanker som håller samma kvalitét som Adobe Stock. 

BILDBANK AV HÖG KVALITÈT

ADOBE STOCK

Vad behöver man för att hålla koll på allt som ska göras? Här hittar du allt du behöver för att organisera dina uppgifter, planera projekt, schemalägga flöden i sociala medier och bocka av todo-listor. 

ORDNING & REDA

Resurser för

Det perfekta verktyget för dig som vill digitalisera dina listor och ToDos. Fantastisk översikt med olika vyer som gör det kul att planera och checka av.  

ORDNING PÅ TODO-LISTORNA

ASANA

Det blir lite mindre kaos i huvudet när man lär sig plita ner & organisera alla sina briljanta idéer och infall i Trello. Jag använder Trello istället för kom-ihåg-lappar.

ORDNING PÅ IDÈERNA

TRELLO

Egentligen en produkt utvecklad för bokskrivande, men oj vilket supersätt att organisera sina skrivna texter. Använd till bloggskrivande, mailskrivande eller kursskapande.

ORDNING I SKRIVANDET

SCRIVENER

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

Jag älskar allting webb och hjälper glatt andra med sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på att driva business online. Jag är civilingenjör i datateknik, utbildad fotograf och egenföretagare sedan åtta år tillbaka.
Kul att ha dig här!

HEJ

Det är jag som är Mia.

INSTAGRAM

PINTEREST

Till TOPPEN

KONTAKT

FAVORITER

TJÄNSTER

KURS SBA

KURS SBA

ARTIKLAR

OM

HEM

Hitta runt

INTEGRITETSPOLICY

KÖPVILLKOR

COOKIEPOLICY

Hej där!

Jag älskar allting webb och hjälper passionerat andra med sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på att driva business online. Jag är civilingenjör i datateknik, utbildad fotograf, driver två e-butiker och är egenföretagare sedan snart tio år tillbaka. Kul att ha dig här!

Det är jag som är Mia.