MENY

MENY

 1. Linda Plarsson says:

  Hej,

  Jag har släppt två låtar via Amuse och de finns nu på Spotify. Jag kan inte hitta dem när jag söker bland alla låtar för att ex lägga till dem i stories. Vad tror du kan ha gått fel? Är det för att jag inte regnat mig hos STIM?

  • Mia Tjärnlund says:

   Hej Linda,
   Det har inget med STIM att göra utan du behöver publicera dem till alla de kanaler där du vill att de ska vara tillgängliga. Instagram (om det är här du vill komma åt musiken från stories) är en egen kanal precis som Spotify. Vilka kanaler du vill publicera till väljer du inne i Amuse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DIGITAL MARKNADSFÖRING

DIGITAL MARKNADSFÖRING

DIGITAL MARKNADSFÖRING

FOTO & BILD

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vad är en Sales Funnel?

Därför behöver du en maillista

Trendspaning: Fem mål för din hemsida 2023

Så gör du en egen gif

Därför behöver du en SEO-strategi

Favoriter!

LÄSVÄRDA ARTIKLAR

02

PDF

01

PDF

Ladda ner!

GRATIS MATERIAL

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

Jag älskar allting webb och hjälper glatt andra med sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på att driva business online. Jag är civilingenjör i datateknik, utbildad fotograf och egenföretagare sedan åtta år tillbaka.
Kul att ha dig här!

HEJ

Det är jag som är Mia.

INSTAGRAM

PINTEREST

Till TOPPEN

KONTAKT

FAVORITER

TJÄNSTER

KURS SBA

KURS SBA

ARTIKLAR

OM

HEM

Hitta runt

INTEGRITETSPOLICY

KÖPVILLKOR

COOKIEPOLICY

Hej där!

Jag älskar allting webb och hjälper passionerat andra med sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på att driva business online. Jag är civilingenjör i datateknik, utbildad fotograf, driver två e-butiker och är egenföretagare sedan snart tio år tillbaka. Kul att ha dig här!

Det är jag som är Mia.